Dokumentförstörare

Dokumentförstörare & dokumentstrimlare

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kvalitativa dokumentförstörare. Det är alltid viktigt att säkerställa att ditt företags, eller dina privata, konfidentiella dokument inte hamnar i fel händer. En dokumentförstörare, även känd som en dokumentstrimlare, är den ultimata lösningen för att skydda din organisations integritet och säkerhet på ett effektivt sätt. Utforska vårt sortiment av dokumentförstörare direkt.

Effektiv dokumentförstöring av känslig information

Dokumentförstörare är utformade på ett sätt som innebär att de noggrant och effektivt förstör papper. Kanske behöver du förstöra papper som innehåller känslig information? Eller slänga sådant som inte längre är relevant eller av vikt för dig? Genom att omvandla dokumenten till små, oläsbara bitar med hjälp av en dokumentförstörare, elimineras risken för att någon kan läsa eller använda dina dokument. Med andra ord är det mycket säkrare än att bara slänga pappret i källsorteringen.

Dokumentstrimlare för alla behov

Oavsett om ditt företag hanterar vanliga dokument eller högst konfidentiell information, finns det en dokumentförstörare som passar dina behov. Hos oss kan du välja mellan flera olika dokumentstrimlare, beroende på vad du behöver. Vilken modell som passar ditt företag eller hem bäst beror nämligen på hur mycket maskinen ska användas. För ett hushåll räcker det oftast med en golvmodell för max 10 ark. Medan företag ofta behöver en större och mer kraftfull dokumentförstörare som klarar av många papper, så att den inte behöver tömmas hela tiden. Vi har därför flera modeller av olika storlekar.

Säkerhet & trygghet för företaget

Att investera i en dokumentförstörare innebär en investering i företagets säkerhet och trygghet. Med möjligheten att förstöra känslig information på ett säkert och effektivt sätt kan du försäkra dig om att ditt företag följer de strikta integritets- och dataskyddsreglerna. En dokumentförstörare är alltså ett nödvändigt och väsentligt tillbehör för att skydda din organisations känsliga information. Oavsett om det handlar om att säkerställa efterlevnad av lagar och regler eller att förhindra oavsiktlig läckage av privat data, är en dokumentstrimlare en klok investering för varje företag. Säkerhet och konfidentialitet är nyckelordet, och en dokumentförstörare är det verktyg som gör det möjligt.

Därför ska du välja Lyreco:

  • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från luftkonditionering till dokumentförstörare.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

58 listartiklar
Fellowes Dokumentförstörare 225Mi   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
13 862,50 kr  inkl. moms
Leitz Dokumentförstörare Automatisk 50   lades till i vagnen.
2 861,25 kr  inkl. moms
Leitz Dokumentförstörare IQ Protect 6MP5   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
2 751,35 kr  inkl. moms
Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Office P4 Cross Cut Shredder, 15 ark, pappersuppsamlare på 23 liter, strimlar: Papper, häftklamrar och gem   lades till i vagnen.
4 548,75 kr  inkl. moms
Fellowes Dokumentförstörare LX45   lades till i vagnen.
1 386,25 kr  inkl. moms
Fellowes Dokumentförstörare 325Ci   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
15 862,50 kr  inkl. moms
Fellowes Dokumentförstörare 48MC   lades till i vagnen.
3 386,25 kr  inkl. moms
Leitz Dokumentförstörare Auto Off 100 P4   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
4 754,08 kr  inkl. moms
Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Office P5 Micro Cut Shredder, 10 ark, pappersuppsamlare på 23 liter, strimlar: Papper, häftklamrar och gem   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
5 048,75 kr  inkl. moms
Fellowes Dokumentförstörare LX221 svart   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
7 323,75 kr  inkl. moms
Fellowes Dokumentförstörare AutoMax 80M   lades till i vagnen.
2 686,25 kr  inkl. moms
Rexel Dokumentförstörare Automatisk 600X   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
18 362,50 kr  inkl. moms

Senast visade

Visa alla