Dokumenthållare, Datorställ & Skärmställ

Skärmställ & Dokumenthållare

Att ta hand om din bärbara dator, din PC eller din skärm på ett bra sätt är viktigt för att bevara kvalitén samt öka livslängden. Minst lika viktigt är det också för dig att arbeta på ett ergonomiskt sätt där din kropp och hälsa mår bra och inte tar onödigt stryk på jobbet. Något som kan underlätta för både din kropp och din utrustning är att använda dig av skärmställ och dokumenthållare. Vi på Lyreco erbjuder smarta och ergonomiska lösningar som ökar välmåendet för båda delar.

Ergonomiska skärmställ & dokumenthållare

Små justeringar som gör stor skillnad för både utrustning och kropp är bland annat skärmställ och dokumenthållare. Med ett smart bildskärmsställ kan du placera din skärm på en ergonomisk höjd för att förhindra belastning på nacke och ögon. Har du istället en laptop kan ett laptopstativ eller ett underlag vara att rekommendera då det säkerställer att ventilationen fungerar och överhettning kan motverkas. En dokumenthållare kan hålla dina dokument och du får ordning och reda vid ditt skrivbord på ett sätt du inte haft förut. Använd dokumenthållare med clips och du får dina viktiga dokument precis intill din skärm. Vill du göra ännu mer plats vid ditt skrivbord ska du använda dig av monitorarmar för dina skärmar. Vi har monitorarmar för singel, dubbel och trippelskärmar och förutom att göra mer plats ger det dig även en skonsam arbetsposition för rygg, nacke och ögon. För dig som gillar att sitta ner erbjuder vi även fotstöd för en bättre ergonomisk arbetsplats.

Skärmställ & dokumenthållare för alla tillfällen

Oavsett om du jobbar på kontoret eller i hemmet ska du kunna arbeta på ett bekvämt och effektivt sätt utan att behöva anstränga dig och din kropp mer än nödvändigt. Vi erbjuder produkter som hjälper dig lika mycket i hemmet som på kontoret. Några av våra produkter som går utmärkt att använda på båda platser är bland annat:

  • Justerbart laptopställ
  • Bildskärmsställ
  • StandUp balansmatta
  • Dokumenthållare

Köp allt inom skärmställ och dokumenthållare på ett och samma ställe. Vi på Lyreco erbjuder allt som ni kan tänkas behöva oavsett situation och behov!

Därför ska du välja Lyreco:</h3

  • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från skärmställ & dokumenthållare till kopieringspapper.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

90 listartiklar
Golvstativ Balancebox 400 Light   lades till i vagnen.
14 998,75 kr  inkl. moms
Fellowes Bildskärmsställ 91694 Graphite   lades till i vagnen.
611,25 kr  inkl. moms
Bakker Elkhuizen Bildskärmsställ Q-RISER 90   lades till i vagnen.
Före
961,25 kr
368,75 kr  inkl. moms
Kensington Bildskärmsställ SmartFit   lades till i vagnen.
986,25 kr  inkl. moms
Fellowes Monitorarm Platinum gas trippel   lades till i vagnen.
3 323,75 kr  inkl. moms
Fellowes Office Suites™ Plus, laptopstativ, justerbar höjd och vinkel 165,10 x 384,30 x 289,05 mm, svart/grå   lades till i vagnen.
736,25 kr  inkl. moms
Alba Tablet/Mobil-Stativ MHPHONE   lades till i vagnen.
318,75 kr  inkl. moms
NEDIS Dokumenthållare Desk Mount   lades till i vagnen.
398,75 kr  inkl. moms
Fellowes Laptoptstativ Designer Riser   lades till i vagnen.
436,25 kr  inkl. moms
Durable TV-stativ Coworkstation   lades till i vagnen.
16 612,50 kr  inkl. moms
Fellowes Bildskärmsställ Breyta vit   lades till i vagnen.
373,75 kr  inkl. moms
Vesafäste BALANCEBOX 400 och 650   lades till i vagnen.
1 348,75 kr  inkl. moms

Senast visade

Visa alla