Etiketter & klisteretiketter

En etikett kan användas på en rad olika sätt för att märka upp saker och skapa ordning på arbetsplatsen, i butiken eller hemmet. Designa dina egna etiketter med självhäftande klister och skriv enkelt ut dem för att märka upp mappar, lådor och CD-skivor med mera. För att möta era behov har vi på Lyreco ett brett sortiment av etiketter i flera storlekar och färger från kända varumärken som Avery, Herma och Zebra. Upptäck vårt stora utbud av etiketter redan idag!

Vad kan man använda etiketter till?

Med hjälp av etiketter kan du märka upp i princip vad som helst. Beroende på hur ditt liv ser ut och vilken bransch du verkar i så kan etiketter bistå med att skapa ordning och belysa viktiga faktorer. Här är några exempel på tillfällen då etiketter kan komma till användning:

 • En butik kan använda avtagbara etiketter för att prismärka produkter, både med ordinarie pris och tillfälliga reapriser. Avtagbara etiketter är framförallt bra att använda eftersom de inte ger ifrån sig märken från klistret.
 • Ett lager kan använda varningsetiketter och adressetiketter för att märka paket innan de skickas ut till kund.
 • Ett bryggeri behöver etiketter till burkar och etiketter till flaskor för att sätta sin personliga prägel på produkten och presentera innehållsförteckningen.
 • En familj kan behöva små etiketter för att märka upp sina barns kläder med namn och telefonnummer.

Skapa ordning med etiketter

Etiketten är det självklara valet när det kommer till att skapa ordning och hålla reda på vart man har saker och ting. På din arbetsplats kan du skriva ut egengjorda etiketter och fästa dem på till exempel mappar, pärmar och hyllor för att snabbt veta vart du bland annat har dina fakturor eller mötesanteckningar. I hemmet kan du använda etiketterna till att märka upp burkar med sylt, lådor med leksaker eller kryddburkar. Om du på vet om allt du ska märka upp kan du designa dina etiketter på förhand med text och bild, färdiga att klistra på objektet. Om du istället vill vara mer flexibel i din organisering kan du enkelt designa etiketterna med plats att skriva vad du vill för hand.

Olika sorters etiketter

Beroende på vad du ska märka upp så kan det krävas olika typer av etiketter vad gäller fästningsförmåga och storlek med mera. Om du vill färgkoda mappar kan du vara i behov av små etiketter i olika färger, ska du prismärka doftljus kan du behöva avtagningsbara etiketter anpassat för skrivare eller om du har ont om förvaring kan det vara en god idé att välja etiketter på rulle. Lyckligtvis har vi på Lyreco ett brett sortiment av olika etiketter så du kan hitta det som passar för just ditt ändamål, vi har bland annat:

 • Adressetiketter
 • Arkiveringsetiketter
 • Etiketter på rulle
 • Etiketter till bläckskrivare
 • Frankeringsetiketter

Därför ska du välja Lyreco:

 • Handla allt du behöver till ditt företag på ett och samma ställe. Vi har allt från etiketter till dammsugare.
 • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
 • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

Etiketter