Märkmaskiner

Märkmaskiner används för att skriva ut etiketter och skapa ordning och reda. Med hjälp av en märkmaskin kan du med enkelhet skriva ut egna etiketter och märka ut olika objekt i både hemmet och på kontoret. Det kan vara allt ifrån mappar till förvaringslådor och pärmar. När du skrivit ut och märkt ut det som du vill märka kan du snabbt och smidigt hitta det du söker utan att behöva leta igenom hela hemmet eller kontoret. Det sparar både på din tid och kraft och fungerar lika bra oavsett om det är i ditt hem eller kontor. Vi på Lyreco erbjuder ett brett sortiment av märkmaskiner för alla olika tillfällen och behov! Se mer om vårt utbud av DYMO märkmaskiner här.

Organisera hemma med märkmaskin

Är du en person som gillar ordning och reda? Då är en märkmaskin det perfekta hjälpmedlet för att skapa en tydlig struktur i hemmet. Du skriver ut etiketter med starkt klister som skapar en ordning du inte trodde var möjlig. Detta organiseringsverktyg fungerar på alla möjliga objekt som du vill få en bättre struktur på. Oavsett om det är en förvaringslåda, en pärm eller din burk där du förvarar ditt kaffe i. Underlätta din vardag med hjälp av en smidig märkmaskin från oss på Lyreco.

Håll koll på grejerna med hjälp av märkmaskiner

Att behöva leta igenom hela hemmet eller kontoret för att hitta det du söker är både påfrestande och irriterande. Genom att istället märka upp dina grejer hjälper detta dig att hålla koll och slippa behöva leta mer än nödvändigt efter det som du söker. Skapa en etikett med den typ av text och storlek du vill ha och placera den sedan på det föremål som du vill märka ut. Beroende på vilken typ av märkmaskin du väljer fungerar de på olika sätt men kvaliteten för utskrifterna är alltid lika hög. Det finns märkmaskiner som både är trådlösa och de som har kabelanslutning. Välj det som passar dig bäst utefter dina behov och önskemål!

Därför ska du välja Lyreco:

  • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från etikettskrivare till märkmaskiner.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

Etikettskrivare & Märkmaskiner