Gelpennor

Kategorier

  Miljömärkningar

   Bläckfärg

    Färg pennkropp

     Spetsbredd

      Gelpennor Ifyllnadspennor
      Det vattenbaserade bläcket i gelpennor banar väg för en jämn och skön skrivupplevelse som ofta inte går att matcha med andra pennor. Det är därför de passar så bra till allt från att ta snabba anteckningar till att skriva brev och rapporter.

      Visa mer
      177 listartiklar
      Lyreco Gelpenna 0,7mm röd   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, medium spets på 0,7mm, transparent pennkropp med greppzon, grönt metallic bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna med klickmekanism FriXion Ball Clicker, tunn spets, 0,7 mm, blå pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, tunn spets på 0,5mm, transparent pennkropp med greppzon, blå bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, medium spets på 0,7mm, transparent pennkropp med greppzon, ljusblått bläck   lades till i vagnen.
      Uni-Ball Gelpenna, Signo 207, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig svart pennkropp med grepp, svart bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusgrön   lades till i vagnen.
      Pilot Begreen Gelpenna med klickmekanism Begreen B2P Gel, tunn spets på 0,5 mm, blå pennkropp, rött bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusblå   lades till i vagnen.
      Staples Gelpenna Aura, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig pennkropp med greppzon, svart bläck   lades till i vagnen.
      Pilot Gelpenna, FriXion Point raderbar gelbläckpenna, extra tunn spets på 0,5 mm, röd   lades till i vagnen.
      Staples Gelpenna, klickmekanism, 0,7mm spets, transparent pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.

      Senast visade

      Visa alla