Varumärke

  Miljömärkningar

   Skolkalendrar

   För att lyckas planera och strukturera det som händer under skolåret kan en kalender vara till stor hjälp. Med en skolkalender kan du skriva upp dina planerade aktiviteter samt göra anteckningar som hjälper dig att komma ihåg viktiga händelser. Missa aldrig en lektion eller ett viktigt möte igen med hjälp av en skolkalender som är anpassade efter skolåret. Du hittar ett stort utbud hos oss på Lyreco.

   Skolkalendrar skapar ordning

   En skolkalender är ett hjälpmedel som kan hjälpa både elever och lärare att skapa ordning och struktur i skolan. Det är alltid mycket som händer för både elever och lärare, genom att skriva upp vad som komma skall kommer du underlätta för dig själv. Eleverna kan skriva upp när inlämningar och prov äger rum samtidigt som lärarna kan planera in olika möten som till exempel föräldramöten och utvecklingssamtal. Genom att använda dig av en skolkalender ger du dig själv rätt förutsättningar att lyckas. Eftersom kalendern är anpassad efter skolåret ser du även här ofta lov och röda dagar där du är ledig. Förutom detta kan en skolkalender hjälpa dig med bland annat:

   • Schemaläggning
   • Datum för tentamen och nationella prov
   • Datum för skolstart och avslutningar
   • Skolresor

   Varför en skolkalender?

   Varför du ska använda dig av en skolkalender är helt enkelt för att du ska kunna planera det som händer. Tack vare en kalender kan du planera och strukturera upp det som ska hända utan risk för att glömma bort något eller göra en dubbelbokning i ditt schema. Planering är oerhört viktigt och skapar struktur i arbetet samt frigör tid och energi. För många elever underlättar det också skolgången om de vet vad som händer på vilken dag. Bra skolkalendrar hjälper eleverna att hålla ordning, så att de kan fokusera på rätt saker under lektionerna.

   Olika sorters skolkalendrar

   Vilken typ av skolkalender du bör välja beror på barnets ålder. Till den som går i förskoleklass passar kanske en enkel veckokalender bra medan till en elev i högstadiet är det en skolkalender för hela läsåret som gör sig bäst. Anpassa därför skolkalendrarna utefter den årgång ni har i just er klass för att få ut maximalt av kalendern.

   Därför ska du välja Lyreco:</h3

   • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från skolkalendrar till fläktar.
   • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
   • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

   Visa mer

   Lärarkalendrar & Elevkalendrar