Menyhållare och hållare

Blankettfack & menyhållare

Att använda sig av en hållare som håller upp blanketter eller menyer underlättar på mer än ett sätt. Det skapar en tydlighet men också en bättre ordning och reda på diverse blanketter och dokument. Vare sig du jobbar på kontor, i en reception eller i skola kan en blanketthållare skapa en tydlig struktur. Vi på Lyreco har blankettfack och menyhållare för alla olika tillfällen!

Få full koll på era blanketter och dokument

På många arbetsplatser hanteras idag papper och andra blanketter på olika sätt. Ett blankettfack används vanligtvis i företag och andra organisationer för att hålla ordning på olika typer av papper, dokument och blanketter. Det kan till exempel vara ansökningsblanketter, olika formulär eller inkomna brev som enkelt sorteras och organiseras med hjälp av ett blankettfack.

Vad är en menyhållare?

En menyhållare är en enhet som används för att visa menykort. Den förklarar på ett enkelt sätt vad som serveras på restaurangen. Det kan vara allt från mat till dryck i en restaurang eller bardisk som den gör sig som allra bäst. Många har dessutom dubbeldisplay vilket gör att information kan synas på både fram- och baksida vilket ger en tydlighet som annars hade varit svår att nå. Fyll i er alldeles egna menyhållare med information och slipp onödiga frågor från kunderna. En menyhållare underlättar för alla parter.

Därför ska du välja Lyreco:</h3

  • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från blankettfack & menyhållare till toalettpapper.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

0 listartiklar

Senast visade

Visa alla