Förpackningstejp

Att kunna försluta eller förbereda en förpackning för transport med hjälp av en pålitlig packtejp är ett måste på alla arbetsplatser. Tejp är en oerhört finurlig produkt som används mestadels för att sammanfoga föremål och det är därför bra att alltid ha det nära till hands. Den kan skydda och hålla ihop det som du väljer att tejpa tack vare sina specifika egenskaper. Vare sig du packar paket i en webbutik, skickar post från kontoret eller tejpar något i hemmet. Tack vare Lyrecos breda utbud av förpackningstejp finns det tejp som passar för en mängd olika tillfällen.

Förpackningstejp med olika egenskaper

Att veta vilken förpackningstejp du ska köpa är inte alltid det enklaste. Det finns idag tejp som har olika färger och dessa har också allt som oftast olika egenskaper, styrkor och användningsområden.

Brun förpackningstejp

Den bruna tejpen används mestadels för att försegla paket och förpackningar inför försändelser och liknande. Den kan även vara användbar inför flytt då du vill säkra en flyttlåda från att öppnas eller gå sönder. Den bruna förpackningstejpen är slitstark och kan därför vara till stor hjälp vid många olika tillfällen. Vet ni med er att ni packar och skickar mycket paket? Då är den bruna packtejpen ett måste att alltid ha hemma för att kunna försluta paketen på bästa tänkbara sätt.

Vit förpackningstejp

Den vita tejpen används oftast till att markera eller täcka över något. Det går också att kalla den för arbetstejp då den används vid diverse olika arbeten. Den är till exempel användbar vid byggen eller när du vill märka upp ett paket. Denna tejp är enkel att skriva på och du kan därför använda den för att märka upp lådor och annat.

Genomskinlig förpackningstejp

Den genomskinliga tejpen är ett måste på alla kontor och hem. Med denna tejp kan du sammanfoga paket och annat utan att tejpen syns på ett smart sätt. Den är oerhört diskret och är inte i vägen för något. Den går utmärkt att använda både i hem och kontor och finns även som dubbelhäftande när du vill kunna fästa på bägge sidor.

Arbetstejp som håller måttet

Tejp kan vara användbart i många olika arbeten och situationer. Att vara utrustad med rätt typ av tejp kan vara skillnaden på om du lyckas med din försändelse eller med ditt arbete. Förpackningstejpen är ett måstekomplement till alla olika typer av förpackningar som behöver förslutas eller säkras upp. Besök Lyrecos breda utbud av förpackningstejp och arbetstejp för att hitta rätt tejp för just ditt ändamål.

Därför ska du välja Lyreco:</h3

  • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från förpackningstejp till hörlurar.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

Packtejp