Servering och transport

Plastfolie & plastfoliehållare

Hos oss hittar du ett brett sortiment av plastfolie och plastfoliehållare. Något som alla kök behöver ha och något som de allra flesta använder i vardagen. Rusta upp kontoret, arbetsplatsen och hemmet med kvalitativ plastfolie och effektiva plastfoliehållare för din bekvämlighet. Utforska vårt sortiment från flera olika varumärken direkt.

Bevara färskheten med plastfolie

Med hjälp av plastfolie kan du enkelt förvara olika typer av livsmedel och bevara dess färskhet. Kanske blev det sallad kvar från lunchen? Eller så har du förberett såsen till middagsbjudningen imorgon och behöver förvara den i kylen? Oavsett vad du behöver förvara håller plastfolie maten fräsch och skyddad.

Ett bra redskap i matlagningen

Plastfolie är också en utmärkt partner i köket när det kommer till matlagning. Till exempel kan du använda plastfolie när du ska göra schnitzel. Linda in kycklingen eller fläsket i plastfolie och banka därefter med en kavel för att få en perfekt tunn schnitzel. Gillar du kanske eller vill lära dig att göra egen pasta? Då behöver du också plastfolie nära till hands så att du kan linda in degen när den ska vila. Oavsett vilken typ av mat du lagar kommer plastfolie att behövas i ditt kök.

Förenkla vardagen med en plastfoliehållare

Det finns även alternativ för att göra användningen av plastfolie ännu enklare och mer effektiv. Något som kommer förenkla din vardag i köket är nämligen plastfoliehållare. Oavsett om du är i köket någon gång ibland eller dagligen kommer detta uppskattas av dig, både på arbetsplatsen och i hemmet. Det finns flera anledningar till varför plastfoliehållare är så uppskattade, nedan listar vi några.

Enkelt att använda plastfolie med hållare

En hållare gör det mycket lättare för dig att använda plastfolie. Inte bara är det en bra hållare för produkten, det blir dessutom mycket lättare att dra av plasten. Med en plastfoliehållare kan du enkelt dra ut önskad mängd plastfolie utan att slita och strula. Det gör matlagningen och allt som hör till mycket smidigare och mer effektiv.

Spara tid

Just att våra plastfoliehållare är så enkla att använda och också något som kommer innebära att du sparar tid i vardagen. Det är enkelt och effektivt att skära plastfolien till önskad längd och undvika onödigt spill. Vilket i sin tur innebär att denna produkt bidrar till att minimera avfall då du inte kommer råka skära av mer än vad du faktiskt behöver.

Plastfolie & plastfoliehållare från flera varumärken

Plastfolie och plastfoliehållare är bra verktyg i köket som kan göra din matlagning och förvaring mycket enklare. Med plastfolie kan du dels bevara färskheten hos dina livsmedel, samt använda det i matlagning. Plastfoliehållare ger dig möjlighet att använda plastfolie på ett mer effektivt sätt och hålla ordning och reda i köket. Välj plastfolie och passande hållare från flera varumärken hos oss.

Därför ska du välja Lyreco:

  • Handla allt du behöver till arbetsplatsen på ett och samma ställe - vi har allt från stämplar till plastfolie och plastfoliehållare.
  • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
  • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

Visa mer

23 listartiklar
PAPSTAR Cellofanpåse PP 27x18x7cm   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
45,00 kr  inkl. moms
Toppits® Plastfolie PVC4500 45cmx300m   lades till i vagnen.
673,76 kr  inkl. moms
Toppits® Plastfolie 4500 45cmx300M   lades till i vagnen.
648,76 kr  inkl. moms
ABENA Plastfolie Cutbox PVC 45cmx300m 8my   lades till i vagnen.
232,71 kr  inkl. moms
Wrapmaster 1000 dispenser 30cm   lades till i vagnen.
423,75 kr  inkl. moms
Toppits® Plastfolie PE 3000 30cmx300M   lades till i vagnen.
486,25 kr  inkl. moms
Tårtset   lades till i vagnen.
423,75 kr  inkl. moms
PAPSTAR Cellofanpåse PP 23,5x14,5cm   lades till i vagnen.
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
37,50 kr  inkl. moms
CATER LINE Plastfolie, genomskinlig PVC-film, 0,45 x 300 m   lades till i vagnen.
201,20 kr  inkl. moms
EXXENT Salt och pepparset   lades till i vagnen.
68,75 kr  inkl. moms
Wrapmaster Plastfolie PVC Wrapmaster 1000 30cmx100m   lades till i vagnen.
96,26 kr  inkl. moms
Förslutningsfilm 172mmx250m   lades till i vagnen.
1 586,25 kr  inkl. moms

Senast visade

Visa alla