Miljömärkningar

  Bläckfärg

   Djup

    Färg pennkropp

     Kapacitet

      Längd

       Typ

        Viktkapacitet

         Justerbar höjd

          Ytmaterial

           Antal i förpackning

            Bredd x längd

             Storlek

              Whiteboards

              En whiteboard är en tavla som kan användas i många olika sammanhang. Oavsett om det är i ett klassrum, konferenslokal eller i ett mötesrum lämpar sig en whiteboard och är ett viktigt hjälpmedel inom många verksamheter. På tavlan kan du till exempel skriva upp dagordningen för mötet eller göra uträkningar för eleverna. Whiteboards finns i olika storlekar och material för att täcka allas behov. Allt från mindre som får plats på ditt skrivbord till större som kan monteras på väggen. Vi på Lyreco erbjuder Sveriges största sortiment av whiteboardtavlor som passar för alla tillfällen och behov!

              Behöver du en liten whiteboard?

              Gillar du flexibilitet och smidighet kan en liten whiteboardtavla vara rätt väg att gå. Även om det kan vara bekvämt med en stor whiteboard kan en liten ofta räcka till och göra sig bra vid många tillfällen. Du kan enkelt flytta runt en liten och ta med till de platser du kan behöva den på. Andra fördelar med en liten whiteboardtavla är att du kan skriva upp dagordningen för arbetsdagen på ett tydligt sätt och placera tavlan vid ditt skrivbord eller i mötesrummet för att förenkla arbetet samt skapa en tydlighet. Med det begränsade utrymme att skriva på skapas en överskådlighet som enkelt kan förstås. Detta kan i sin tur effektivisera arbetet, oavsett om det är på kontoret eller på skolan. Tänk igenom vilka behov som finns innan ni beställer, i många fall kan det räcka med en liten whiteboardtavla. Några olika typer av whiteboards som vi erbjuder är bland annat:

              Gör planeringen på en whiteboard

              Genom att göra planeringen på en whiteboard skapas en tydlighet på vad som ska göras. Det kan vara för den aktuella dagen, mötet eller för ett större projekt som tar flera veckor eller månader att genomföra. Tack vare den tydlighet som whiteboarden bidrar till blir det ett enklare och mer målmedvetet arbete. Du ser tydligt vad som ska göras och du kan enkelt jobba utefter dessa mål. Under ett möte eller en presentation kan det bland annat skrivas upp vilka mål som finns, diskussioner och idéer, tilldelning av arbetsuppgifter samt summering om vad ni kommit fram till. En whiteboard är ett hjälpmedel som måste finnas på varje arbetsplats för att kunna genomföra en tydlig planering och struktur. Med hjälp av en whiteboard kommer det bli enklare att jobba i samma riktning och mot samma mål. Lyreco erbjuder bland annat whiteboards i dessa material:

              • Melamin
              • Målat stål
              • Glas
              • Emaljerad yta
              • Svarta Whiteboardtavlor
              • Lintex
              • Nobo
              • Leitz

              Oavsett om du vill ha en flexibel whiteboardtavla på hjul som går att flytta runt eller en väggmonterad på kontoret finns detta hos oss.

              Därför ska du välja Lyreco:

              • Handla allt du behöver för er arbetsplats på ett och samma ställe. Vi har allt från whiteboardtavlor till toalettpapper.
              • Brett utbud av miljövänliga produkter för att möta era hållbarhetsmål.
              • En skicklig kundservice med expertis inom branschen.

              Visa mer

              Whiteboards, Pennor & Rengöring