WASHSPACE
Specialmaterial

WASHSPACE – Ett rent och fräscht utrymme

Ett rent och välutrustat hygienutrymme, eller WASHSPACE som vi har valt att kalla det, är ett måste för alla arbetsplatser, oavsett om du delar det med andra medarbetare eller din familj. Vi vet hur viktig ren doft och gnistrande rena ytor är för upplevelsen av toaletten, och därför är vi stolta att kunna erbjuda allt det du behöver för att hålla ditt WASHSPACE och dess besökare så rena och bakteriefria som möjligt.

Under en ibland stressig och fullspäckad arbetsdag ska toaletten och arbetsplatsens hygienutrymmen vara det minsta av dina bekymmer. ”Bättre utrymme leder till bättre arbete” brukar vi säga, och med lite nytänk är det enkelt att göra ditt WASHSPACE till det bästa möjliga för dig och alla som använder det. När ditt SPACE fungerar så fungerar allt.

Må bra

Modern bathroom interior.jpeg

Ett riktigt bra WASHSPACE tar hand om våra behov så att vi kan fokusera vår energi på att vara så kreativa som möjligt och nå vår fulla potential på jobbet. Att stänka lite vatten i ansiktet i ett rent badrum med trevlig belysning kan ge ny energi på ett kick. Och lite parfymerad handtvål och lotion höjer upplevelsen i vilket WASHSPACE som helst.

Se vad som är möjligt när din arbetsplats fungerar precis som du vill. - Läs mer

Håll dig frisk

The woman's hand is going to open the faucet to wash hands. To maintain cleanliness after entering the bathroom, the concept of health and cleanliness.

Varje år drabbas miljontals människor runtom i världen av influensa, som håller dem borta från arbetet, sängliggande och sjuka, i vissa fall flera veckor åt gången. För att undvika att smitta dina kollegor bör du se till att stanna hemma från jobbet när du är sjuk, och vara feberfri i minst en dag innan du är tillbaka. På jobbet kan ett välfyllt lager av tvål, pappershanddukar och handsprit hjälpa till att göra alla WASHSPACE till säkrare, hälsosammare platser för alla.

Att tvätta, torka och desinficera händerna efter toalettbesök och under arbetsdagen är ett av de bästa försvaren mot spridning av bakterier och sjukdomar. Sätt upp en påminnelse på arbetsplatsens toaletter för att uppmuntra till god hygien och bättre sätt att tvätta sig. Och tänk på att det är lika viktigt att torka händerna som att tvätta dem. Bakterier fäster lättare på fuktiga händer, så se till att använda pappershanddukarna när du är klar med tvål och vatten.

Ta hand om dig

Paper.

Finns det något värre än en ofräsch och smutsig toalett? Ja, en toalett som har slut på nödvändiga förbrukningsartiklar som toalettpapper, tvål och pappershanddukar. Du utsätter inte bara personer för risk för spridning av bakterier – det är även otrevligt för alla inblandade. Och dessutom ger det ett dåligt intryck av arbetsplatsen som helhet.

Men det är lätt att undvika. Genom att hjälpa dig att hålla ett välfyllt förråd kan vi se till att varken du eller ditt WASHSPACE någonsin får slut på det som behövs. Vi vet vilken skillnad det gör för din dag när handfaten är rena, tvålen är påfylld och allt luktar fräscht. Och vi finns här för att göra underhållet så enkelt som det ska vara.

Läs mer om vikten av ett fräscht WASHSPACE och Staples facilitylösningar.