Tio kontor som inspirerar till bättre organisation
Kontorsinsipration

Tio kontor som inspirerar till bättre organisation

Oavsett om du jobbar hemifrån eller driver ett företag kan kontorsinredningen ha stor inverkan på din produktivitet och organisationsförmåga. Att ha ordning och reda på ditt kontor kan förvandla rummet och göra arbetet mer effektivt.

Kontor som inspirerar till bättre organisation

Ta en titt på de här kontorsinteriörerna och låt dig inspireras av de innovativa tipsen för smart organisation och organisering på jobbet:

Hyllsystem

10-offices-for-organisational-inspiration-shelving-solutions

För en mer effektiv arbetsplats bör du hålla den enkel, tillgänglig och bekväm. Det här varma, avslappnade kontoret med trädetaljer och enkla hyllor skapar en avskalad och funktionell, men samtidigt hemtrevlig, atmosfär. Att organisera hyllor gör att var sak har sin plats.

Maximera utrymmet

10-offices-for-organisational-inspiration-maximise-space

Nyckeln till ett välfungerande kontorslandskap är att ha stora utrymmen, stort ljusinsläpp och att organisera skrivborden så att de förblir renstädade. För att hålla prylarna borta är det smart att använda förvaring under skrivbordet när man ska organisera kontoret.

Arkivmöbler

10-offices-for-organisational-inspiration-filing-systems

Målat tegel och ljusa fönster skapar en avslappnad och välkomnande känsla i den här kontorsmiljön. För att skapa en liknande atmosfär på din arbetsplats är ett bra tips på förvaring att använda sig av arkivmöbler för alla viktiga dokument.

Förvaringslådor

10-offices-for-organisational-inspiration-storage-boxes

Att organisera kontoret med hjälp av lådorär ett måste för den som behöver spara gamla dokument eller minimera stöket på skrivbordet. Använd förvaringslådor för att arkivera och spara ditt pappersarbete så blir ett ljust och välstädat kontor resultatet. Med smarta förvaringstips som detta kommer man långt vad gäller att organisera papper, vilket annars ofta är ett typiskt kontorsproblem.

Planering på whiteboard

10-offices-for-organisational-inspiration-whiteboard-planning

Att ha ett separat utrymme där du och dina kollegor kan bolla idéer är ett bra sätt att ta vara på kunskap i gruppen, bli kreativa och spara tid. En whiteboard organiserar arbetet.

Organiserat skrivbord

10-offices-for-organisational-inspiration-organised-work-desk

När du jobbar hemifrån är det lätt att slarva med att organisera ditt skrivbord. Använd en smart skrivbordsorganiserare för att hålla ordning och reda även på ditt hemma-kontor.

Organisering av skrivmaterial

10-offices-for-organisational-inspiration-stationary-storage

Att hålla ordning bland de verktyg som används dagligen vid skrivbordet är viktigt för ett organiserat kontor. Skrivmaterial används mycket på kontor, men kan lätt bidra till att det blir stökigt om du inte är noggrann. En pennhållare håller allt på rätt plats.

Hyllor för hemmakontoret

10-offices-for-organisational-inspiration-home-office-shelving

Hyllor och förvaring är a och o för ett välfungerande hemmakontor. Ett snyggt förvaringssystem håller ordning på dina viktiga dokument och kan med rätt utformning skapa ett iögonfallande och kul element i rummet, som i sin tur kan inspirera dig i arbetet.

Lagra förbrukningsmaterial

10-offices-for-organisational-inspiration-stock-up-your-supplies

Anteckningsböcker, pennor och papper går alltid åt, men när du börjar jobba hemifrån är det lätt att glömma att du måste införskaffa ditt eget kontorsmaterial. Vi rekommenderar att du köper på dig ett lager och organiserar ditt förråd så att du kan hålla reda på hur mycket som går åt. På så sätt slipper du sakna något.

Organisera din arbetsdag

10-offices-for-organisational-inspiration-organise-your-day

Håll fokus på hemmakontoret med hjälp av en whiteboard. På den kan du anteckna tankar, sätta upp kom ihåg-lappar och skriva att göra-listor för dina arbetsdagar.

Organisering utgör själva grunden i ett välfungerande företag. Se till att du har allt du behöver för att göra just ditt kontor produktivt och prydligt med våra organisationstips.