Varför ska du välja Lyreco?

 

 
Brett Sortiment
Snabba Leveranser & Fri Frakt * > >
Fria Returer *
Engagerad Kundservice
Snabba Inköp
Säker Hemsida
Företagsanvar (CSR)
* Regleras av våra villkor

Precis vad du behöver, snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 895,- EXKL. MOMS.*

Order före 15.00 skickas samma vardag!
Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

*Vid beställning före kl. 15.00 på vardagar skickas varorna samma dag om de beställda varorna finns i lager och levereras i regel nästa vardag - med undantag för vissa orter, t.ex. orter norr om Sundsvall och Gotland samt vid leverans med lantbrevbärare. Se PostNords leveranstider. Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Leverans till privatpersoner sker till någon av PostNords utlämningsställen. Har vi tillgång till ditt mobilnummer får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.

Leverans till företagskunder sker till företagets lastbrygga, godsmottagning eller gatuplan vardagar mellan 08:00-17:00.

Följande tilläggstjänster kan beställas via vår kundservice och kostar 50 kr exkl. moms:
- Telefonavisering, PostNord kontaktar dig för att bestämma dag och tid för leverans. Observera att vid telefonavisering tillkommer en arbetsdag på leveranstiden.
- Chaufförsavisering, PostNord kontaktar dig ca 30 min före ankomst till angiven leveransadress 08:00-17:00.

Se våra fullständiga villkor.

Har du frågor? Kontakta vår kundservice på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!