AVERY Zweckform Etikett AVERY 199.6X143.5MM   lades till i vagnen.
brand-logo

AVERY Zweckform Etikett AVERY 199.6X143.5MM

fp om 200 st

253498
11.908.409
548,75 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
Lämpliga som returetiketter när du behöver returnera ett köp du gjort i en nätbutik eller skicka ett paket

Ge dina paket och brev ett professionellt utseende genom med dessa helvita, 100 % täckande paketetiketter. Avery L7168B-100 med BlockOut™ har 2 etiketter/ark och 200 etiketter/förpackning. De är tillverkade i ett material som dels döljer gammal text och gamla etiketter och dels hela frakten. De är det idealiska och ekonomiska valet eftersom de täcker gammal text och gamla etiketter till 100 % så att du enkelt kan återanvända tidigare använt emballage och skicka dina paket med tydlig mottagarinformation.

Det gör etiketterna särskilt lämpliga som returetiketter när du behöver returnera ett köp du gjort i en nätbutik eller skicka ett paket. Etikettstorleken är extra lämplig för paket, rör och kartonger. De är kompatibla med alla vanliga sv/v- och färglaserskrivare. Den höga papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter. Averys JamFREE™-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp. Etiketterna har en pålitlig och permanent vidhäftning.

Med Averys etiketter med BlockOut™ sparar du inte bara pengar genom att återanvända emballage, de hjälper dig också att bevara miljön då de är FSC®-certifierade och därmed bara producerade av papper från hållbart skogsbruk samt kan återvinnas tillsammans med allmänt pappersavfall.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter. Läs mer om mjukvaran här: www.avery.se/programvara


Antal: 200/fp
MPN:
L7168B-100
Färg:
Vit