AVERY Zweckform Etikett H/DUTY LAB 991X423mm   lades till i vagnen.
brand-logo

AVERY Zweckform Etikett H/DUTY LAB 991X423mm

fp om 120 st

256488
8.366.052
221,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
Extremt hållbara, resistenta och elastiska etiketter från Avery är helt rätt etikettlösning för t.ex. våtrum för att markera på kakel, ytor och sanitetsporslin som ofta torkas av.

Etiketternas elasticitet gör att de passar perfekt på böjda eller sneda produktionsverktyg eller i lagerutrymmen.

Etiketterna har en lång och stark hållbarhet och utmärkt vidhäftning så att du inte behöver oroa dig över att sina budskap bleknar eller faller av efter en kort tid. Förutom vatten och temperaturvariationer tål etiketten även saltvatten – vilket gör den idealisk för märkning på containrar samt i marin- och offshoreindustrin.

Etiketterna är tvättbara, elastiska, motståndskraftiga mot vanliga rengörings- och lösningsmedel samt olja och smuts, de tål även både höga och låga temperaturer (–40 ° till +150 °C).

Avery L7913-10 är extremt motståndskraftiga och slitstarka etiketter med 12 etiketter/ark och 120 etiketter/förpackning, varje etikett har måtten 99,1 x 42,3 mm. Etikettstorleken är lämplig för medelstora föremål, burkar, behållare, hinkar osv.

Etiketterna kan skrivas ut på alla sv/v- och färglaserskrivare.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design and Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter. Läs mer om mjukvaran här: www.avery.se/programvara


Tvättbara och elastiska
Extremt motståndskraftiga och slitstarka etiketter
Tål saltvatten och variationer i temperatur
Motståndskraftiga mot vanliga rengörings- och lösningsmedel samt olja och smuts
MPN:
L7913-10
Färg:
Vit
Produkttyp:
För skrivare
Avtagbar:
Nej