AVERY Zweckform Etikett Pärm 192x61mm   lades till i vagnen.
brand-logo

AVERY Zweckform Etikett Pärm 192x61mm

fp om 400 st

243619
423,75 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
FSC
Visa alla
Namnge dina pärmar!

Namnge dina pärmar! Du vet säkert vilken fantastisk känsla det är när du precis har städat skrivbordet, sorterat högar och satt in papper i pärmar. Den sista lilla finishen är att designa och skriva ut etiketter till alla pärmryggar -det kommer garanterat också att bespara dig mycket tid framöver.

Avery L4760-100 etiketter för breda pärmar 192 x 61 mm med 4 etiketter/ark och 400 etiketter/förpackning är också idealiska när du återanvänder pärmar.

De är tillverkade i ett BlockOut-material som gör dem ogenomskinliga så att gammal text och gamla etiketter döljs till 100 %.

Etikettarken är försedda med vår unika Ultragrip-teknik som har ett unikt tredimensionellt mönster som gör att skrivarna får ett perfekt grepp i arket. Greppområdet säkerställer att skrivarens valsar kan greppa, föra in och styra etikettarket på ett bättre sätt. Det gör att du inte behöver bekymra dig för att etiketterna skrivs ut snett eller fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Etiketterna är FSC-certifierade och därmed bara tillverkade av papper från hållbart skogsbruk. Kan skrivas ut med alla sv/v- och färglaserskrivare samt bläckstråleskrivare. JamFree-garantin gör att du inte behöver oroa dig för pappersstopp vid utskriften.

Mått: 192x61mm
MPN:
L4761-100
Produkttyp:
För skrivare
Färg:
Vit
Avtagbar:
Nej