Contour RollerMouse Pro Slim Mörkgrå Kabel   lades till i vagnen.

Contour RollerMouse Pro Slim Mörkgrå Kabel

st

267990
Före
3.848,75 kr
3.561,25 kr  inkl. moms
Kombinerad design och funktionalitet för bättre ergonomi

Välj en proaktiv inställning till din hälsa på jobbet med en centrerad mus som gör att du kan utföra ditt skrivbordsarbete bekvämt och ergonomiskt.
Med RollerMouse Pro kontrollerar du allt: markörnavigering, programmerbara knappar och ett stort rullningshjul finns centralt placerade framför dig. Vi har byggt det så här för att förhindra att du räcker, vrider och anstränger din kropp.
RollerMouse Pro är designad och utvecklad i Skandinavien i samarbete med ergonomiska experter.
Du kan se de nordiska egenskaperna i den minimalistiska designen som förenar funktionalitet med estetik.
Två händer är bättre än en - använd såväl din högra som din vänstra hand för att styra pekaren, medan du kontrollerar den klickbara rullstången med en lätt touch. Enkelt uttryckt har du alla funktioner inom nära räckhåll.
Individuella behov, individuella lösningar - Anpassa din Rollermouse Pro utifrån dina personliga preferenser med de unika magnetiska handledsstöden, så att du enkelt kan växla mellan olika modeller utan att använda några verktyg. Vårt breda urval av handledsstöd är utformat för att stödja dina fysiska behov och önskemål. Det är enkelt att ändra klickljud, markörhastighet och klickmostånd. Hitta det som fungerar bäst för dig.
RollerMouse Pro passar såväl fullstora som kompakta tangentbord. Du kan använda flera skärmar och anpassa de programmerbara knapparna efter dina favoritgenvägar.

6 programerbara knappar
Markörhastighet: 10 steg mellan 600-2800 DPI
Klickmotstånd: Välj mellan 5 olika steg
Mått: B 38,2 x D 10,8 x H 2,3cm
Handledsstöden är tillverkad av konstläder och innehålller ingen PVC.
MPN:
601300
Specifikationer:
Styrdon
Trådlös anslutning:
Nej