Exacompta Gummibandsmapp Iderama, A4, 250 ark, 240 x 320 mm, presspan med polypropylen, flera färger   lades till i vagnen.
brand-logo

Exacompta Gummibandsmapp Iderama, A4, 250 ark, 240 x 320 mm, presspan med polypropylen, flera färger

st

124764
48,75 kr  inkl. moms
Meddela mig när produkten är tillgänglig
De slitstarka och fuktbeständiga Exacompta Iderama-mapparna har tre klaffar och elastiska gummiband för säker förvaring av dina dokument.

Exacompta Iderama-mapparna är ett säkert sätt förvara dina viktiga dokument och handlingar. Tack vare att de är tillverkade av äkta förstklassig presspan och belagd med slitstark polypropylen är de både hållbara och har lång livslängd. De skyddar dina dokument effektivt mot skador, fukt och slitage. Varje mapp rymmer upp till 250 ark med A4-papper och ger därmed gott om lagringsutrymme. De tre flikarna på insidan och de två elastiska gummibanden på utsidan ger mappen extra säkerhet. Den tjocka ryggen gör att mappen kan stå upp och placeras i upprätt eller horisontellt läge. Du kan använda etiketten på ryggen för att ange en titel för enkel identifiering av innehållet.

Varje mapp rymmer upp till 250 ark med A4-papper
Två elastiska gummiband för säker förslutning
Etikett på ryggen för enkel identifiering av innehållet
Slitstark, fuktbeständig och miljövänligare
Material: 600 g/m² förstklassig presspan belagd med polypropenfilm
Mått: 240 x 320 mm
Tjocklek: 0,7 mm
Rygg: 30 mm
Färg: Sorterade färger, levereras slumpmässigt 1 st (Ljusblå, mörkblå, gul, svart, orange, rosa, röd, limegrön, mörkgrön, lila)
MPN:
55929E
Färg:
Sorterade
Material:
PP
Format som stöds:
A4