Gibson Medical™ Självtest GIBSON MEDICAL   lades till i vagnen.

Gibson Medical™ Självtest GIBSON MEDICAL

fp om 5 st

256061
Före
148,75 kr
77,50 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
CE märkt
Visa alla
Ett snabbt och smidigt självtest som är lämpligt för personer med Covid-19-symtom, för att underlätta tidig diagnos av SARS-CoV-2-infektion. Kan även användas av personer utan covid-19-symtom för att regelbundet övervaka sin covid-status.

Självtest GIBSON MEDICAL är ett test med näspinne som är enkelt att genomföra själv samt ger minimalt obehag under testperioden.
Det kräver ingen utbildad vårdpersonal eftersom provtagning tas ytligt med tops i näsan som blandas sedan i ett provrör med vätska. Vätskan droppas på medföljande testkassett och resultatet visas efter 15–30 minuter.

Testet kan tas oavsett symptom, i hemmet eller på jobbet.
Självtest GIBSON MEDICAL har hög tillförlitlighet under förutsättning att testet genomförs i enlighet med bruksanvisningen: cirka 97% känslighet (sannolikhet att upptäcka smitta hos en smittad patient) och över 99% specificitet (sannolikheten att ett positivt svar faktiskt är korrekt).

Kontakta en vårdgivare vid ett positivt resultat. Ytterligare tester kan krävas för att bekräfta virusinfektion eller för att initiera infektionsspårning. Följ alltid lokala och statliga rekommendationer.

CE-certifierad
Tillverkare: New Gene
Antal test/förpackning: 5
Varje kit består av fyra delar: provpinne, provrör, kork och testkassett, samt tydliga instruktioner.