KATRIN Sanitetspåshållare vit   lades till i vagnen.
brand-logo

KATRIN Sanitetspåshållare vit

st

139526
11.180.539
211,25 kr  inkl. moms
Den manuella Inclusive-sanitetspåshållaren från Katrin® matar ut påsar en och en och för optimal funktion och renlighet i din dam- eller unisextoalett.

Kassera distrikt kvinnligt avfall hygieniskt och effektivt som samtidigt håller ditt tvättrum städat och sterilt. Tillverkad av lätt och tålig ABS-plast och har hög kvalitet samtidigt som den är tålig och tillhandahåller komfort och bekvämlighet under många år framöver.
Väggmontera enheten för att spara värdefullt bänkutrymme och gör produkten lättillgänglig på ett prydligt sätt. De fina avrundade kanterna gör rengöringen enkel och ger enheten estetiskt tilltalande, och de individuellt förpackade påsarna innebär att du inte behöver trycka på enheten för att använda den, vilket minskar risken för kontaminering. Den spårlösa konstruktionen gör det lättare att bibehålla en bakterie- och kontamineringsfri miljö eftersom det inte finns några dolda grogrunder. Alla våra dispensrar kvalitetskontrolleras av Bereau Veritas med avseende på prestanda, tålighet, utförande, övervakad produktion och farliga ämnen.

Lång livstid
Väggmontering sparar värdefullt utrymme på bänken
Modern och enkel design
Tålig, korrosion- och mögelresistent
Beröringsfri dispensern minskar infektioner
Förhindrar stopp orsakade av felaktig nedspolning av sanitära produkter
Kostnadseffektiv med kontrollerad dispenseringsdoft
Snabb att fylla på
Uppfyller: ISO 9001, ISO 14001
Kompatibla med: Hygienpåse för kvinnor
Material: ABS-plast
Färg: Vit
Storlek (H x B x D): 135 x 95 x 27 mm