Kleenex® Kassett med flytande handtvål, för daglig användning, 1l, rosa   lades till i vagnen.
brand-logo

Kleenex® Kassett med flytande handtvål, för daglig användning, 1l, rosa

flaska om 1000 ml

1235035
81,25 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Denna flytande handtvål från Kleenex® är lämplig för daglig användning med din Kimberly-Clark Professional*-dispenser. Patronen är utrustad med en pumpfunktion så att du kan kontrollera kostnaderna via reglerade doser.

Förbättra din personliga hygien och vårda huden med den här kontinuerliga och tillförlitliga patronen. Denna produkt är utformad för ekonomisk och hållbar användning och ger ett generöst lödder och en känsla av hemma för badrum på hotell, sjukhus eller kontor. Den lyxiga, rosafärgade tvålen av hög kvalitet återfuktar huden och rengör samtidigt dina händer effektivt men skonsamt.

God handhygien är ett beprövat sätt att minska sjukdom och smitta på arbetsplatser och därmed även att förbättra närvaron och produktiviteten. Skapa ett bra intryck i de allmänna utrymmena och se till att personal och besökare känner sig omhändertagna genom att använda den här förstklassiga produkten för att bibehålla en optimal hälsa.

Den starka inbyggda pumppatronen minskar läckage och nedsmutsning och krymper för att spara utrymme när den är tom. Den är återvinningsbar (när pumpen tas bort), vilket gör den till ett bra val för miljömedvetna företag.

Flytande tvål, påfyllning
Gör händerna mjuka och fräscha
Lätt, behaglig doft
Lätt att fylla på och hålla ren
Höjer hygienstandarden
Överlägsen prestanda
Hög kapacitet
1000 doser per patron
Pumpmunstycke
Klar att monteras i dispensern
Kapacitet: 1 liter
Färg: Rosa

MPN:
6331
Volym:
1
Säkerhetsdatablad