L LITTMANN QUALITY Stetoskop LITTMANN CORE Digital   lades till i vagnen.

L LITTMANN QUALITY Stetoskop LITTMANN CORE Digital

st

258208
5.811,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
En ny nivå av skärpa 3M Littmann CORE Digital Stetoskopet har den enastående akustik, komfort och kvalitet som kännetecknar ett Littmann-stetoskop med kardiologikvalitet, här kompletterat med kraftfull digital teknik.
Funktioner som upp till 40 gångers volymförstärkning och aktiv bullerreducering kan hjälpa dig att auskultera med större säkerhet. 3M Littmann CORE-stetoskopet kan anslutas till ekoprogramvara på en smart enhet för att visualisera, registrera och dela data.


Stetoskop LITTMANN CORE Digital är godkänt av FDA och växlar mellan analoga och förstärkta lyssningslägen så att du kan lyssna som det passar dig under undersökningarna.
Tack vare tekniken med flytande membran – en innovation från 3M – kan man höra ljud i olika frekvenser genom att endast justera trycket på bröststycket.
Håll bröststycket med lätt tryck på patienten för att höra lågfrekventa ljud, tryck lite mer för att höra högfrekventa ljud. De mjuktätande öronoliverna anpassar sig till de enskilda öronen för att ge optimal komfort och utmärkt ljudocklusion.

3M Littmann CORE-stetoskopet kan användas med ekoprogramvara på iOS- och Android-enheter. Det ger dig ett hjälpmedel som uppfyller HIPAA-reglerna när det gäller att spara och kommentera 15-, 30-, 60- eller 120-sekundersregistreringen på en säker instrumentpanel.
Skapa ett bibliotek med hjärtljud för att övervaka progressionen i en sjukdom eller för utbildningssyften, och dela registreringar med kolleger på ett säkert sätt. 3M Littmann CORE Stetoskop kombinerar Eko CORE fästanordning med 3M Littmann Cardiology IV stetoskop.
Vänligen se respektive användarmanual för produktinstruktioner och vägledning.
Smart-enhet ingår inte.

Utformat för användning med vuxna och pediatriska patienter.


Ansluts till ekoprogramvara för att visualisera och dela hjärtljudsvågor
Godkänd av FDA och uppfyller HIPAA-reglerna
Upp till 40 ggr volymförstärkning (vid toppfrekvens jämfört med analogt läge)
Aktiv bullerreducering minskar oönskade bakgrundsljud
Växla mellan analogt och förstärkt lyssningsläge
Konstruktion slang:Tvåkanal
Material i byglar: Bred flygplanslegering / anodiserad aluminium
Material membran: Epoxy / glasfiber
Membrantyp: Flytande, allt-i-ett
Typ av bröststycke: Dubbelsidigt
Typ av öronoliver: Mjuktätande
Vikt bröststycke: 87 g
Nettovikt: 232 g
Prestanda: 10
Färg: Svart
MPN:
8490
Produkttyp:
Stetoskop
Färg:
Black