Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Office Pro P6+ Ultra Micro Cut Shredder, 5 ark, pappersuppsamlare på 30 liter, strimlar: papper, häftklamrar och gem   lades till i vagnen.
brand-logo

Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Office Pro P6+ Ultra Micro Cut Shredder, 5 ark, pappersuppsamlare på 30 liter, strimlar: papper, häftklamrar och gem

st

186796
14.237,50 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
Den här professionella dokumentförstöraren med höga prestanda passar perfekt för alla kontor. Den är tyst och snabb och du kan se till att dina dokument är konfidentiella med ett knapptryck.

Den här Leitz IQ Office-dokumentförstöraren har en uppsamlare på 30 liter och kan strimla upp till 5 A4-ark samtidigt. Den har teknik för att förhindra papperstrassel vilket innebär att den stoppas automatiskt och arken backas när det behövs. Du kan använda Leitz IQ Office Pro Micro Cut Shredder kontinuerligt i upp till 240 minuter och uppsamlaren rymmer upp till 390 ark. Den här moderna kontorspappersförstöraren har ett lättanvänt pekkontrollsystem. Den levereras med löstagbara hjul som gör den enkel att flytta.

Tyst och flyttbar professionell dokumentförstörare med P6+-säkerhet
Pekkontroller för enkel användning
Teknik för att förhindra papperstrassel med funktion för att backa ark
Strimlar upp till 1,8 m/minut
Strimlar även gem och häftklamrar
Skärtyp: Ultramikroskärning
Skärbredd: 5 mm
Skärkapacitet: 5 ark
Pappersuppsamlarens kapacitet: 30 liter
Mått: 406 x 537 x 320 mm (B x H x D)
Vikt: 23 kg
Garanti: 2 år + 1 år vid registrering av produkt
Färg: Vit

MPN:
80100000
Pappersmatningstyp:
Manuell
Säkerhetsnivå DIN:
P-6 Extra hög säkerhet