Oxford Anteckningsblock OXFORD Urban Mix A5 rut   lades till i vagnen.
brand-logo

Oxford Anteckningsblock OXFORD Urban Mix A5 rut

st

100516
2.547.684
92,50 kr  inkl. moms
Meddela mig när produkten är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Lyreco Green Tree
eco-icon
Pan European Forest Certifikation
Visa alla
Oxford Office Urban Mix-anteckningsblock är lätta och har ett vattentätt nästan outslitligt omslag som tål extremt slitage.

Den spiralbundna anteckningsboken har ett slitstark polypropylenomslag med dubbel tjocklek som håller ordning på och skyddar dina anteckningar. Den har en svart plastbelagd spiralbindning för en snygg finish och professionell presentation. De rutiga sidorna kan användas för grafisk design, matematiska uträkningar eller bara för att anteckna. Dessutom levereras alla Oxford Urban Mix-anteckningsblock komplett med Optik Paper®, som är trevliga att skriva på och har minimal transparens. Pappret är även miljövänligt.

I det här Oxford®-sortimentet ingår Scribzee™: en användbar anteckningsapp som förändrar ditt sätt att sortera och förvara dina anteckningar. Scribzee™ kan hämtas kostnadsfritt från App Store eller Google Play och gör att du kan använda din telefons kamera till att skanna, märka och spara dina anteckningar på ett säkert sätt. Den molnbaserade appen är krypterad för extra säkerhet och hjälper dig att enkelt sortera anteckningar i mappar och eller efter händelser, samt dela dem med andra. Appen är också inbyggd i produktivitetsappen Evernote, så att du kan hitta dina skannade objekt direkt i kalendern.

Rutat
Polypropylenomslag med dubbel tjocklek
Optik Paper®-teknik
Miljövänligt papper
Stabil, dubbel spiralbindning
Inramad linjering med rubrik och dubbla marginaler
Rutnätsstorlek: 5 x 5 mm
Mått: A5, 148 x 210 mm

MPN:
100104341
Modell:
Urban Mix
Rutnät:
Ja
Linjerad:
Ja
Expanderbar:
Nej
Pappersstorlek:
A5
Sidomarkör:
Ja
Omslagsfärg:
Sorterade