Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP   lades till i vagnen.
brand-logo

Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP

st

885316
3.047.898
398,75 kr  inkl. moms
Meddela mig när produkten är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
EasyTree
eco-icon
Lyreco Green Tree
eco-icon
Pan European Forest Certifikation
Visa alla
Den här Post-it® Millennium Desk hållaren har en elegant design, är försedd med tyngd för enkel användning med en hand och kombinerar Z-notislappar och indexflikar.

Den här hållarens unika design gör den både funktionell och rolig och den gör din arbetsplats personlig. Den har genomskinliga gummistötdämpare i botten vilket förhindrar att den glider och den är försedd med tyngd för enkel användning med bara en hand. Passar bra när det är bråttom eller när du pratar i telefon. Z-notislappar poppar upp en i taget för enkel borttagning och extra bekvämlighet. Dessa iögonfallande Post-it®-indexflikar är gjorda för att du ska kunna skriva på och flytta dem och de fäster säkert i kanten på sidor, böcker och tidskrifter. Dessa Z-notislappar och flikar är tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfiber och är ett miljömedvetet val. Hållaren levereras komplett med 12 block Z-notislappar i olika neonfärger och ett antal indexflikar. Fyll på din hållare med Post-it® Z-notislappar och indexflikar i klara färger som ger dina idéer personlighet och låter anteckningarna sticka ut.

DS100-VP hållare med tyngre bas för användning med en hand
Unik modern design
Funktionell och rolig
Z-notislappar poppar upp en i taget
Fyll enkelt på din Z-notishållare med Z-notisrefiller
Kan enkelt flyttas eller tas bort
Iögonfallande
MPN:
FT510102336
Modell:
DIA-330
Färg:
Flera
Storlek notis:
76x76 mm
Dispenserns storlek:
195x40x107mm