Scotch® C38 skrivbordstejphållare, svart, + Magic™ A Greener Choice-tejp, genomskinlig, 19 mm x 33 m, 14-pack   lades till i vagnen.
brand-logo

Scotch® C38 skrivbordstejphållare, svart, + Magic™ A Greener Choice-tejp, genomskinlig, 19 mm x 33 m, 14-pack

st

120948
4.979.873
611,25 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
Lyreco Green Tree
Visa alla
Scotch C38-hållaren är försedd med tyngd för enkel användning med en hand och innehåller 14 rullar med osynlig Scotch Magig "A Greener Choice"-tejp.

Ha tejpen nära till hands med den här kombinationsförpackningen som består av en skrivbordstejphållare och Scotch Magic "A Greener Choice"-tejp . Den robusta Scotch C38-hållaren får lätt plats på skrivbordet eller arbetsplatsen och är tillverkad av 100 % återvunnen plast. Med dess inbyggda vikter och gummibas kan du säkert riva loss tejpen med en hand medan du håller i ett paket med den andra handen. Varje påfyllningsbar hållare levereras komplett med en rulle Scotch Magic-tejp så att du kommer igång. Magic-tejpen appliceras genomskinlig och har en slät matt yta som gör den osynlig på fotokopior. Tejpen och hållaren är ett utmärkt alternativ till klister och kan användas för tejpning av kartong eller små paket. Den kan permanent reparera pappersrevor i böcker eller på andra viktiga papper. Den högkvalitativa genomskinliga tejpen kan även användas för märkning eftersom det går att skriva på den med en kulspetspenna, blyertspenna eller märkpenna. Den osynliga Scotch®-tejpen kan användas för många olika ändamål i hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Eftersom tejpen inte torkar ut eller gulnar med tiden kommer dina dokument dessutom alltid att behålla ett professionellt utseende. Varje tejprulle mäter 19 mm x 33 m.

C38-hållare med tyngre bas för användning med en hand
Hållaren är tillverkad av 100 % återvunnen plast
Innehåller 14 rullar med Scotch® Magic™ "A Greener Choice"-tejp
Osynlig tejp som inte syns på fotokopior
Mycket lätt att skära och hantera
Kan användas i en mängd olika sammanhang, hemma eller på kontoret
Motståndskraftig mot slitage för att hålla länge
Kan skrivas på med en kulspetspenna, blyertspenna eller en märkpenna för märkning
Gulnar inte och torkar inte ut
Tejpstorlek: 19 mm x 33 m
Tejpfärg: Transparent
Hållarens färg: Svart