Scotch® Karim Rashid-designad skrivbordstejphållare, C36, stenformad, svart, + Magic™ osynlig kontorstejp, 1 rulle, 19 mm x 7,5 m, genomskinlig   lades till i vagnen.
brand-logo

Scotch® Karim Rashid-designad skrivbordstejphållare, C36, stenformad, svart, + Magic™ osynlig kontorstejp, 1 rulle, 19 mm x 7,5 m, genomskinlig

st

883209
181,25 kr  inkl. moms
Den ursprungliga Karim Rashid-designade Scotch® C36-tejphållaren med stenform möjliggör användning med en hand och levereras med en rulle Scotch® Magic™-tejp.

Den här kompakta, stenformade Scotch® C36-skrivbordshållaren är ett attraktivt tillskott på skrivbordet och har en modern stenliknande design inspirerad av naturen. Det är ett snyggt och funktionellt objekt som ger en personlig touch på din arbetsplats. Den robusta, halksäkra tejphållaren är viktförsedd för stabilitet och stöder användning med en hand. Du kan säkert riva loss tejpen med en hand medan du håller i ett paket med den andra handen.

Varje påfyllningsbar hållare levereras komplett med en rulle Scotch® Magic™-tejp så att du kommer igång. Magic™-tejpen appliceras genomskinlig och har en slät matt yta som gör den osynlig på fotokopior. Tejpen är ett utmärkt alternativ till klister och kan användas för tejpning av kartong eller små paket. Den kan permanent reparera pappersrevor i böcker eller på andra viktiga papper.

Den högkvalitativa genomskinliga tejpen kan även användas för märkning eftersom det går att skriva på den med en kulspetspenna, blyertspenna eller märkpenna. Du kan lätt riva loss tejpen för hand eller använda den snygga C36 Karim-hållaren som gör det ännu lättare att skära, riva loss och hantera tejpen. Den osynliga Scotch®-tejpen kan användas för många olika ändamål i hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Eftersom tejpen inte torkar ut eller gulnar med tiden kommer dina dokument dessutom alltid att behålla ett professionellt utseende.

Tejphållare med elegant stenform
Bas med extra tyngd för avrivning med en hand
Påfyllningsbar tejphållare
Vass kniv gör den enkel att beskära
Perfekt för användning hemma eller på kontoret
Bra present till kollegor, lärare eller vänner
Innehåller 1 rulle Scotch® Magic™-tejp
Osynlig tejp som inte syns på fotokopior
Kan skrivas på med en kulspetspenna, blyertspenna eller en märkpenna för märkning
Gulnar inte och torkar inte ut
Hållarens mått: 78 x 180 x 90 mm
Tejpstorlek: 19 mm x 7,5 m
Tejpfärg: Transparent
Hållarens färg: Svart
MPN:
FT510283912
Färg:
Svart
Medföljande tillbehör:
C36-tejphållare och 1 rulle Magic™-tejp