Scott® Lyxig, löddrande handtvålskassett för frekvent användning, 1,2l, genomskinlig   lades till i vagnen.
brand-logo

Scott® Lyxig, löddrande handtvålskassett för frekvent användning, 1,2l, genomskinlig

st

100569
286,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
EU-Ecolabel (EU-blomman)
Visa alla
Denna lyxiga, löddrande handtvål för frekvent användning från Kleenex® är lämplig för daglig användning med din Kimberly-Clark Professional*-dispenser. Patronen är utrustad med en pumpfunktion så att du kan kontrollera kostnaderna via reglerade doser.

Förbättra din personliga hygien och vårda huden med den här kontinuerliga och tillförlitliga patronen. Denna produkt är utformad för ekonomisk, frekvent och hållbar användning och ger ett generöst lödder och en känsla av hemma för badrum på hotell, sjukhus eller kontor. Den lyxiga genomskinliga tvålen av hög kvalitet återfuktar huden och rengör samtidigt dina händer effektivt men skonsamt.
Den löddrande formulan ger upp till dubbelt så många tvättar per liter som traditionella flytande tvålar, vilket gör att den passar bra där den ska användas av många människor. Löddrande tvålar minskar mängden avfall, kräver en mindre mängd vatten och ger en kortare tvättid eftersom löddret stannar kvar på huden längre.
God handhygien är ett beprövat sätt att minska sjukdom och smitta på arbetsplatser och därmed även att förbättra närvaron och produktiviteten. Skapa ett bra intryck i de allmänna utrymmena och se till att personal och besökare känner sig omhändertagna genom att använda den här förstklassiga produkten för att bibehålla en optimal hälsa.
Den starka inbyggda pumppatronen minskar läckage och nedsmutsning och krymper för att spara utrymme när den är tom. Den är återvinningsbar (när pumpen tas bort), vilket gör den till ett bra val för miljömedvetna företag.

Löddrande tvål, påfyllning
EU Ecolabel
Doftfri
Gör händerna mjuka och fräscha
Lätt att fylla på och hålla ren
Höjer hygienstandarden
Överlägsen prestanda
Hög kapacitet
1 850 tvättar per patron
Pumpmunstycke
Klar att monteras i dispensern
Kapacitet: 1,2 liter
Färg: Klar
MPN:
6345
Volym:
1.2
Säkerhetsdatablad