Staples Självhäftande notislappar av återvunnet material, 76 x 127 mm, 70 g/m², olika pastellfärger   lades till i vagnen.
brand-logo

Staples Självhäftande notislappar av återvunnet material, 76 x 127 mm, 70 g/m², olika pastellfärger

fp om 12 block

183425
81,25 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Skriv och fäst korta meddelanden och anteckningar med dessa Staples®-notislappar av återvunnet material som fäster på nästan alla ytor och dokument och hjälp miljön.

Ha dina anteckningar, roliga meddelanden, påminnelser och att-göra-listor nära till hands med de här klassiska Staples®-notislapparna av återvunnet material. Utöver att de är tillverkade av 100 % återvunnet papper är de förpackade i en ask av återvunnet material i stället för att vara individuellt förpackade, vilket ger mindre miljöpåverkan. Den stora remsan med vattenbaserat lim fäster på nästan vilken yta som helst. Bärbara så att du kan ta dem med överallt eller placera dem på ditt skrivbord inom enkelt räckhåll. Med den giftfria självhäftande mekanismen och återanvändbar kvalitet kan du vara säker på att dina anteckningar och meddelanden finns där de ska och syns som de borde. Staples®-lappar finns i olika färger, storlekar och typer som passar alla kontor och hem.

Tillverkade av 100 % återvunnet papper
17 mm limremsa
Kan flyttas
Dras enkelt bort
Pappersvikt: 70 g/m²
Mått: 76 x 127 mm
100 blad per block
MPN:
172893
Produkttyp:
Sticky
Färg:
Flera
Storlek notis:
76x127 mm