Uhu Magic limstift med blå färg som torkar, genomskinligt, fritt från lösningsmedel, tvättbart, 21 g   lades till i vagnen.
brand-logo

Uhu Magic limstift med blå färg som torkar, genomskinligt, fritt från lösningsmedel, tvättbart, 21 g

st

777234
45,00 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Produkten uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Operation Giftfri Förskola.
Visa alla
Limstiftet UHU® Magic har en blå färg som blir helt genomskinlig när limmet torkar och som gör att du ser exakt var du applicerar limmet.

Med limstiftet UHU® Magic kan du applicera limmet på ett unikt sätt. Den har blå färg så att du ser exakt var du applicerar limmet för större precision. Färgen försvinner dock några få sekunder efter applicering och limmet blir helt genomskinligt när det torkar. Det här magiska limstiftet ger ren, snabb och smidig limning för allmän användning hemma, i skolan och på kontoret, samt för konst och hantverk. Det fäster ordentligt på papper, kartong, foton, Styrofoam® och mycket annat. Skruvkorken förhindrar att limmet torkar ut och gör att det kan användas länge. Detta starka och hållbara lim är tillverkat av 70 % naturliga ingredienser, är fritt från lösningsmedel och kan tvättas med kallt vatten. Limstiftet UHU® Magic är därför ett utmärkt miljövänligare val för dina limningsbehov.

Blå färg så att du ser exakt var limmet appliceras
Limmet blir genomskinligt när det torkat
Snabb, smidig och ren applicering
Starkt och tåligt lim
70 % naturliga ingredienser
Fritt från lösningsmedel och miljövänligare
Limmar papper, kartong, foton, Styrofoam® och mycket annat
Skruvlock som förhindrar att limmet torkar ut och förlänger dess livslängd
Kan tvättas med kallt vatten
Innehåll: 21 g
Säkerhetsdatablad