VISIOFOCUS Termometer 06400   lades till i vagnen.

VISIOFOCUS Termometer 06400

st

156341
836,25 kr  inkl. moms
Med Visiofocus tar du enkelt, hygieniskt och säkert tempen. VisioFocus är världens enda termometer som tar patientens temperatur och projicerar resultatet direkt på patientens panna med fokus på patient istället för på produkten.

En panntermometer som VisioFocus mäter den yttre hudtemperaturen men visar kroppstemperaturen direkt på pannan. Fördelen med att visa temperaturen på pannan är enkelhet, snabbhet, hygien samt fokus på patienten – inte på produkten.
Med en panntermometer undviks det svåra med att ta korrekt temperaturen i örat på grund av öronvax eller bristande tryck mot örongången. Genom att visa temperaturen på pannan är du säker på vad du mäter och ser direkt korrelerande kroppstemperatur. Yttre faktorer, som rumstemperatur, svett, hår eller beklädnad som kan påverka mätresultat säkerställs med patenterade funktioner för kalibrering till rumstemperatur, avläsning av mätområde samt vid behov, snabba och återkommande referensmätning.
VisioFocus tar febertemperaturen men läser också av temperaturen på objekt som mat, vätskor och badvatten.
VisioFocus är utvecklad för hemmamiljö, företagshälsovård, förskolor, vårdcentraler samt sjukhus och gör det möjligt att ta tempen med högsta säkerhet.

Patenterad mätteknik som garanterar rätt mätavstånd till patienten.
Visar temperaturen på 0,5 sekund.
Mätnoggrannhet ±0,2 C°
Upplösning 0,1 C° (ex. 37,2)
Temperaturen visas i mätområdet.
CE och FDA godkänd.
Låg driftskostnad inga tillbehör behövs.
4st AAA batterier ingår, motsvarar ca: 30 000 mätningar.
VisioFocus kan även användas för att mäta temperaturen på objekt såsom sjukhusutrustning, kroppsdelar, badvatten, mat, välling mm.
Kliniskt testad på sjukhus och använd under de senaste pandemierna SARS (2003), svinsinfluensan 2009.
MPN:
6400
Produkttyp:
Panntermometer