VISIOFOCUS Termometer Pro   lades till i vagnen.

VISIOFOCUS Termometer Pro

st

156340
1.673,75 kr  inkl. moms
VisioFocus är världens enda termometer som visar temperaturen direkt på pannan med fokus på patienten istället för på produkten.
Helt hygienisk och utan att vidröra huden läser VisioFocus Pro av den infraröda strålningen som naturligt emitteras på ytan av huden.


En panntermometer som VisioFocus mäter den yttre hudtemperaturen men visar kroppstemperaturen direkt på pannan. Fördelen med att visa temperaturen på pannan är enkelhet, snabbhet, hygien samt fokus på patienten – inte på produkten.
Med en panntermometer undviks det svåra med att ta korrekt temperaturen i örat på grund av öronvax eller bristande tryck mot örongången. Genom att visa temperaturen på pannan är du säker på vad du mäter och ser direkt korrelerande kroppstemperatur. Yttre faktorer, som rumstemperatur, svett, hår eller beklädnad som kan påverka mätresultat säkerställs med patenterade funktioner för kalibrering till rumstemperatur, avläsning av mätområde samt vid behov, snabba och återkommande referensmätning.
VisioFocus Pro har till skillnad från andra termometrar en funktion som anpassar termometern för sjukhusmiljöer. Med en unik funktion för kalibrering säkerställs korrekt rumstemperatur genom valfri inställning till sjuksköterska eller läkare.

VisioFocus rekommenderas och används av läkare runt om i världen.
Patenterad mätteknik som garanterar rätt mätavstånd till patienten
Visar temperaturen på 0,5 sekund
Mätnoggrannhet ±0,2 C°
Upplösning 0,1 C° (ex. 37,2)
Temperaturen visas i mätområdet
CE och FDA godkänd
Låg driftskostnad inga tillbehör behövs
4st AAA batterier ingår, motsvarar ca: 30 000 mätningar
VisioFocus kan även användas för att mäta temperaturen på objekt såsom sjukhusutrustning, kroppsdelar, badvatten, mat, välling mm
Kliniskt testad på sjukhus och använd under de senaste pandemierna SARS (2003), svinsinfluensan 2009
MPN:
6480
Produkttyp:
Panntermometer