Hjälp Vanliga frågor och svar

 

Lyreco.se
Ditt konto
Din beställning
Betalningsinformation
Leveransinformation
Garanti och retur
Kontakta Oss
Våra butiker
PriceMatch > >
Guider
Övrig information

PriceMatch

Om du hittar ett lägre pris på en identisk vara inom 14 kalenderdagar från ditt köp, visa oss priset och vi kommer att matcha det!

Lyreco.se kommer matcha priset från våra konkurrenters webbplatser, förutsatt att den konkurrerande webbplatsen är lagstadgad i samma land som lyreco.se, annonserar det lägre priset och säljer samt kan leverera produkten i samma land som lyreco.se.
Lyrecos butiker matchar endast priser från andra fysiska butiker.

Ibland händer det att vårt pris i katalog, på Internet-och i butik inte överensstämmer. Om detta sker inom 14 kalenderdagar efter ditt köp, kommer du att få det lägsta priset av våra tre priser efter det att det kommit till vår kännedom.

Vi prismatchar allt vi säljer, förutsatt att det är en identisk produkt. En identisk produkt innebär en ny produkt från samma tillverkare, med samma modellnummer, komponenter och förpackningsstorlek, men inte renoverade objekt eller demoprodukter.

Om en auktoriserad butik erbjuder ett speciellt pris för ett paket av produkter, matchar vi det totala paketpriset om priset på paketet annonseras till alla kunder och om produkterna i paketet består av identiska artiklar och allt lagerhålls av Lyreco. Varan måste vara i lager och finnas att köpa hos auktoriserade konkurrent, vi förbehåller oss rätten att kontrollera alla prisuppgifter.

Kunden måste kontakta kundservice via Email och måste styrka sitt köp med kopia på Lyrecofaktura eller orderbekräftelse samt bevis på det pris som Lyreco skall matcha.

En eventuell mellanskillnad kommer återbetalas i form av kreditnota som kan användas vid nästa köptillfälle. Köp genomfört via kreditkort kommer få beloppet återbetalt till samma kort. Vi matchar inte priset till konkurrenters (inklusive Auktoriserade Konkurrenter) egna eller speciella händelser som invigningen, jubileum, avslut, eller likvidationsförsäljning.

Vi matchar inte vår tredjepartsleverantörs produkter och tjänster (t.ex. anpassade utskrift) eller objekt som säljs på auktionssajter, garantier, skriv fel eller presentkort. Lyreco kommer inte att matcha priset på enskilda kvoteringar som tillhandahålls av någon annan auktoriserad konkurrent.

Dessutom är kunder som köper produkter inom ramen för ett köpavtal som anger kundspecifika priser med Lyreco eller någon annat Lyreco dotterbolag undantagna från vår prismatchningspolicy. Dessutom kan krediterat belopp inte lösas in mot varor eller tjänster som köpts av dessa kunder i enlighet med ett köp eller ett avtal som anger kundspecifika priser.

Alla använda rabattkuponger och rabatterade priser dras av från priset på Lyrecoprodukten vid beräkning av en prismatchning för att komma fram till ett nettopris. Till exempel, om du köper en produkt från oss med ordinariepris 200 SEK, produkten är på kampanj för 175 SEK och du använder en rabattkod som ger 20SEK är nettopriset 155 SEK. Om ett annat företags pris är 155 SEK eller mer, kommer priset inte matchas eftersom Lyreco pris är likvärdig eller bättre.

Proportionell rabatt på alla använda rabattkoder på en order kommer att användas vid beräkning av Lyrecopriset. Proportionell beräkning innebär att en rabatt som används för en hel order, tex 10% rabatt eller 100 SEK rabatt på en hel order, proportionellt dras av från priset på varor i en order.

Användandet av rabattkoder kan innebära att ett visst köp inte kan kvalificera sig för prismatchning. På samma sätt kan ett köp som har rätt till reducering av priset p.g.a. en prismatchrabatt inte längre vara berättigad till användandet av rabattkod om den justerade totala ordersumman inte längre uppfyller minimikraven för den specifika rabattkoden.

Om en auktoriserad konkurrent erbjuder en produkt som är nedsatt i pris eller erhåller ett lägre pris p.g.a. användandet av en rabattkod eller liknande rabatter, kommer vi inte att ta dessa rabatter i beaktande vid prisjämförelsen. Om en auktoriserad konkurrent erbjuder en produkt med på köpet eller en rabatt på medföljande produkt, och Lyreco inte saluför den fria eller rabatterade produkten, kommer vi bara matcha det pris du betalar vid köptillfället, och inte ta gratis eller rabatterade produkter i beaktning.

Om din lyreco.se order är berättigad till fri frakt, och den auktoriserade konkurrentens också erbjuder fri frakt, kommer vi att matcha priset utan hänsyn till fraktkostnader. Om din lyreco.se order har fri frakt och auktoriserade konkurrenten inte erbjuder fri frakt, kommer vi att inkludera en lämplig fraktkostnad i den auktoriserade Konkurrent pris före vi prismatchar.

Om din lyreco.se order inte är berättigad till fri frakt, och den auktoriserade konkurrentens order erbjuder fri frakt, kommer vi att dra av Lyreco fraktkostnad från auktoriserade konkurrentens pris, så att priset på den prismatchade Lyrecoprodukten är detsamma som vad den auktoriserade konkurrenten säljer produkten för.

Vi kan begränsa mängden vi säljer av en produkt som vi prismatchar, särskilt om det andra företaget har satt en gräns. Dessutom förbehåller vi oss rätten att begränsa kvantiteten som säljs till en kund till maximalt fem enheter. Lyreco förbehåller sig rätten att ändra villkoren för vår Price match från tid till annan, liksom rätten att med omedelbar verkan säga upp detta erbjudande.

Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i Sverige.