BRAZIL ORGANIC
Kexaktig och rostat kornBrazil Organic är en del av Origins-serien och erbjuder ett ekologiskt kaffe med en fin blandning av ljus- och mörkrostad Arabica. Detta kaffe har en elegant textur och en söt, mild smak med toner av kex och rostat korn.
INTENSITET4 / 12 Köp härNespresso Pro Brazil Organic
UrsprungFrån Brasiliens många exceptionella kafferegioner valdes två ut för denna blandning. Först en mild Arabica från den savannliknande regionen Cerrado. Till detta tillsätts en halvvaskad Arabica från Minas Gerais och São Paulo. Genom den skonsamma tvätten får kaffet eleganta och exotiska honungstoner som härstammar från den kvarvarande kaffefrukten som har fått torka tillsammans med bönan.
Smaken av Brasilien
Brazil är ett milt kaffe med klassisk brasiliansk sötma. Förvänta dig en delikat smak av rostade korn. De honungsaktiga tonerna tillför en spännande nyans som passar särskilt bra med mjölk.
Rostning
Kaffebönorna rostas i två separata satser, vilket möjliggör variationer i rostningen och skapar ett mer komplext kaffe. Bönorna från Cerrado får en kort, lätt rostning, medan de andra bönorna rostas något längre för att utveckla den önskade sötman. Tillsammans ger de ett lättrostat kaffe med mycket karaktär.
Smakprofil
-
Fyllighet
-
Bitterhet
-
Syrlighet
-
Fruktighet
-
Sötma
Extraktionsmetod
-
Ristretto (25ml)
-
Espresso (40ml)
Ingredienser och Allergener
Innehåller: 50 kapslar med ekologiskt rostat och malet kaffe för NESPRESSO-systemet. Förpackat i skyddad atmosfär.Ingredienser: Ekologiskt rostat och malet kaffe med naturlig arom. Innehåller obetydliga mängder energi, fett, kolhydrater, protein och salt.
Nettovikt: 315 g
Tillverkad av Nestlé Nespresso S.A, Chaussée de la Guinguette 10, CH-1800 Vevey
Koppstorlek: Ristretto 25ml, Espresso 40ml
Intensitet: 4
Ursprung - Smaken av natur och kultur
Origin-serien handlar om att utforska de unika nationella smakerna som kännetecknar välkända kaffeländer. Varje kapsel är fylld med kaffe från samma land. Näringsinnehållet i jorden, mängden sol och nattens temperatur påverkar alla smak och textur, och inget land är likt. Detsamma gäller kaffekulturen, som under generationer har påverkat hur kaffet skördas, torkas och konsumeras. Varje kaffeböna representerar ett unikt samspel mellan natur och kultur, något som endast finns i det land där de odlades. Utforska en värld av smaker och stolta traditioner.